Als het met geld al helemaal fout gaat

Geld is zoiets simpels als een getalletje in een spreadsheet.

Dat is geen metafoor, nee dat is geld dus echt: een getalletje in een spreadsheet. En je zet dat getalletje er wel of niet in. Het gebla-bla dat je hanteert om het getalletje er niet in te zetten, geeft zicht op je (voorheen onzichtbare) agressieve mensbeelden.

Dat ik het hier over het getal van ons bestaan heb, ons niets kostend getalletje van bestaan, dat heb je nou wel begrepen.

Als ‘leiders’ al zoveel teringzooi maken met simpele getalletjes in een spreadsheet, getalletjes die niets kosten……… waaruit blijkt wat een waanzinnig oud raamwerk ze in zich hebben leven…

Wat denk je dan wat ze aan het doen zijn rond oorlog, rond zorg, rond alles waarvan ze zeggen dat ze daar ‘de leiders’ over moeten zijn?

Als ze niet eens ‘Ja’ durven te zeggen tegen een getalletje in een spreadsheet.

Wat denk je waar al het leed op aarde vandaan komt?

Uit het oude raamwerk in hun kop.

En ze zijn door de samenleving zelf, vanuit datzelfde raamwerk in zichzelf, naar ‘boven’ geduwd: ‘Jij kan het best stupide met dat raamwerk in jezelf omgaan, dus jij mag over ons leiden, ook al zullen velen daar onder lijden.’

Dus…. medelijden met die samenleving die zelf die gedrochten ‘naar boven’ blijft stuwen?

Nee, heb ik niet.

Ik heb compassie voor de kinderen die hieraan opgeofferd worden, en ook vet doorgevuld blijven worden met dit raamwerk, zodat ze zichzelf enig moment niet meer van de rest kunnen onderscheiden, allemaal net zo gevuld van de oude stupiditeit raken, en gelijk de wereld zullen zijn.

We kunnen hen daar gewoon van bevrijden.