Bye bye robotisering

Niet alleen onze hypotheken zijn valse leningen, ook de leningen van bedrijven zijn geen leningen, maar geldcreatie. Dus ook dat dient te stoppen.

Iedereen in een (opstartende) organisatie heeft hun bestaansgeld al. Dus alle werknemers samen zoeken het maar uit, regelen maar gewoon een crowd lening voor hun business plannen.

En zo zal de robotisering die nu overal op een kunstmatige manier als een voldongen feit wordt gepositioneerd, gewoon stoppen. Want die kan op dit moment alleen maar plaatsvinden, omdat banken bakken vol met geld creëren voor dat soort bedrijven, omdat robotisering ‘hot’ is (kunstmatig hot is gemaakt via de media). De robotisering wordt dus letterlijk vooruit geholpen door mega veel geld voor dat soort bedrijven aan te maken…… en voor de mensen die in een verzorgingshuis wonen, niet. Die krijgen dan een robot op bezoek, als gezelschap….. omdat daar wel geld voor is aangemaakt, voor die robot, en voor de mens niet.

Ook allemaal opgelost, vanuit het faciliteren van bestaansgeld, in plaats van het faciliteren van het aan mogen maken van tonnen extra geld, door een selecte groep.