De next gen die gaat crowd suen

In dit artikel gaf ik voorbeelden van de nieuwe dynamieken waarin de volgende generatie terecht komt, als we ervoor kiezen om naar hen door te laten stromen, zodat zij vanuit basisinkomens samenleven. Die voorbeelden komen voort uit hoe het leven nu is. Maar er zijn natuurlijk (juist) ook totaal nieuwe dynamieken die bij hen vrij komen. Lees: die we bij hen vrij laten komen, door hen vanuit basisinkomens te laten leven.

De jongvolwassen die we bevrijden vanuit basisinkomen, hebben namelijk letterlijk alle (professionele) tijd, om te gaan crowd suen. Oftewel, om de verandering naar het samenleven vanuit basisinkomens/bestaansgeld, de versnelling in te brengen.

Sowieso zijn de jonge juridische professionals vanuit basisinkomens volledig beschermd in hun bestaan, en dus hoeven ze zich binnen de rechtswereld nergens iets van aan te trekken: ze zijn met hun nieuwe manier van aanwezig zijn dus de daadwerkelijk transmuterende kracht binnen de rechtswereld. Precies wat we nodig hebben, en waar we ze als crowd voor kunnen inhuren. Ja inhuren, ze zijn niet onze gratis slaven. En we kiezen voorgoed om gewoon te betalen voor de professionele bescherming waar we voor staan. Als crowd is dat met gemak te doen. Als 100.000 mensen een euro bijdragen, heb je al een berg (dat iedereen op dit moment zelfzuchtig alles alleen blijft proberen doen, is toch echt ieders eigen probleem).

Maar niet alleen de jonge juridische professionals zijn in hun nieuwe manier van beschikbaarheid gekomen vanuit basisinkomens. Iedere jongvolwassene die vanuit basisinkomens samenleeft heeft (desnoods) alle tijd om als eiser te gaan crowd suen, zodat alles voorgoed goed geregeld wordt voor hun eigen volgende generaties, en ook voor hun ouders, die op dit moment als het ware nog ‘het nakijken hebben’, zolang we alleen nog maar de volgende generatie hebben bevrijd, door hen vanuit basisinkomens te laten samenleven.

Kortom: de volgende generatie heeft alle tijd om de rechtswereld op allerlei manieren voortdurend binnen te dringen, en daar de boel te laten transmuteren. Zowel professioneel als eisend. Doordat zij in hun vrijheid terecht zijn gekomen, kunnen ze dat doen, en dat straalt dan dus naar ons allen uit. Zowel naar alle volgende generaties, als naar de huidige oudere generaties die ook vanuit basisinkomens willen samenleven.

Het is dus ook in ons eigen belang, om de volgende generatie de bescherming, facilitering, bevrijding, te bieden, die hen toekomt. Door hen vanuit basisinkomens te laten samenleven, ook als we de doorstroom dan nog niet via onze belastingen mogen aftrekken. Laat dat aspect dan maar de crowd suing fase ingaan.

De volgende generatie heeft alle ruimte om de essentie van ons niets kostend bestaan binnen te laten komen in de rechtswereld. Daar moet het wel degelijk vanuit de betekenis van bestaansgeld gaan (refererend aan onze nietskostendheid dus). Verwacht dat de intelligentie van de rechters dat gewoon aankan, vooral omdat het tot in de mm allemaal uitgespeld is in mijn werk. Dus ga niet doen alsof dat te hoog gegrepen is voor de rechtswereld. Als dat werkelijk zo zou zijn, dan moeten ze allemaal onmiddellijk ontslagen worden, want dan zijn ze blijkbaar nog te stom om voor de duvel te dansen.

Bescherm de next gen, zodat ze in hun bevrijdde en bevrijdende (!) dynamieken terecht komen. Door hen vanuit basisinkomens te laten leven. Het is in het belang van heel het leven op aarde, dat de oude dynamieken hun gijzelende kracht verliezen tegenover de volgende generaties.