Een dubbeltje bijdragen of onthouden

Je ziet in dit overzicht (uit 2014) dat je met een dubbeltje bijdrage, een vet salaris voor een bestuurder van een zorgverzekeraar realiseert.

Vervolgens lopen mensen vet verontwaardigd te doen over dat salaris.

Ondertussen onthoudt iedereen maar wat graag een dubbeltje aan een crowd suing proces. En NOG grager onthoudt iedereen 50 cent aan een crowd suing proces. En NOG graagerdegraag onthoudt iedereen 1 euro aan een crowd suing proces.

Een crowd suing proces (bijvoorbeeld) om te eisen dat de zorg eigen bijdrage van 2018 via geldcreatie gaat, als eerste stap van verandering. Dat kan tenslotte niets kostend aangemaakt worden voor iedereen. Gewoon een centrale bankrekening die in het rood kan gaan. En voor de irrationele angstigen onder ons, die bank bang zijn dat geld niet zomaar aangemaakt kan worden, dan maar al het geld dat AL wel degelijk doodleuk aangemaakt wordt, qua aflossingen verleggen naar die centrale rekening. Een onuitputtelijke bron…..

Maar lekker met zijn allen jezelf totaal daar aan onthouden. Zelfs 10 cent eraan onthouden.

En dan niet verontwaardigd zijn over jezelf. Welnee… over het salaris van iemand. Want dat bekt allemaal zo lekker weg. Toch?

Dus klauw die euro vast…. ga niet met zijn allen crowd suen. Daar wordt je gelukkig van, van al dat vastklauwen…..

Toch?