Hoe medische eenvoud weggeduwd wordt

Nu antibiotica als kanon uitgewerkt raakt, omdat het leven er resistent tegen raakt, komt er NIET door de Nederlandse medische wereld, aan het licht dat er al lang een antwoord op bestaat. En dat niet alleen, er komt ook aan het licht dat dat antwoord een natuurlijk antwoord is en specifieker werkt dan antibiotica; bacteriofagen.

En let op wat er tussen neus en lippen door wordt gezegd: dat er destijds op antibiotica ingezet is geweest, is omdat dat goed te patenteren is, en de natuurlijke bacteriofaag niet. En de hele medische wereld heeft er de oren naar laten hangen.

En hoe bekend klinkt het: De eenvoud laten liggen (ons niets kostend bestaansgeld laten liggen), en in plaats daarvan iets neps en duurs ontwikkelen (de valse laag over het leven heen ontwikkelen), en als dat niet meer werkt voor het leven, dan pas tot de conclusie komen dat er een veel eenvoudigere, natuurlijke manier is. En je toch als medische wereld opstellen als de fuik waar het leven doorheen moet, om wel of niet ergens toegang toe te mogen hebben. Hoe ziek.

Je zal toch niet het geld hebben om naar Georgië te kunnen reizen….

Alles is doortrokken van deze waanzin. Alles. En de medische wereld vooral.

De afschuwelijke blinderingen, door het leven te willen beroven. Zo lang, zo lang.

En zie hoe op ‘niet dood willen gaan’, weggeduwde informatie, eenmaal weer teruggevonden, direct het podium krijgt. Zoals de bacteriofaag.

En op ‘leven’, niet. Bestaansgeld. Hoe diep weggerukt in iedereen. Het MOET waardeloos zijn. Het mag GEEN betekenis hebben……. laat het maar doordringen.

Overleefhunkering krijgt meteen een podium.

Maar leefhunkering moet haar bek houden. Elkaar in vrije levenskracht willen ontmoeten, moet haar bek houden.

En oh ja, oorlog in het kind duwen, en dan jezelf prachtig verkopen met projecten om de oorlog weer uit het kind te halen. Alsof het kan. Maar eisen dat de oorlog er niet in geramd wordt, nee, dat niet. Leefhunkering is niets waard. Niets. De hunkering zelf moet nietig worden verklaard, ze mag geen betekenis hebben.

Leefhunkering wordt alleen gekend als reactie op de angst om dood te gaan.

De vrije levenstoegang, de souplesse in samenleven, wordt er niet in herkend.

Kankermedicijnen van 3000 euro per maand zijn ok. Bestaansgeld van 1000 euro per maand niet. Duur pratend metaal op de bank in het verzorgingshuis is ok. Bestaansgeld van 1000 euro per maand, zodat iedereen vrij is om zelf op bezoek te gaan, niet. Gelul over blockchain is ok; het gesprek weer het mannelijke gebied intrekken, is ok. Maar direct het onrecht stoppen naar iedereen met een vorm van uitkering, niet. Het antwoord mag niet eenvoud zijn. Mag niet vrij leven zijn. Het moet en zal de oude lul-domeinen in getrokken worden. Het leven moet en zal aan zijn gelul geofferd worden.

De vrije levenstoegang kan geen waarde hebben. De natuurlijke ontwikkelingen die er uit zullen volgen, kunnen geen waarde hebben. Het leven moet en zal naar het gelul van het mannelijke domein gerukt worden, en er in ingekapseld raken. Zie de antibiotica….

Maar niet alle culturen zijn zo achterlijk als de Nederlandse, blijkt….