Nu mannen vervangen zijn door geld

Regelmatig wordt de vraag weer geponeerd: of mannen als de leiders vervangen moeten worden door vrouwen. Of de wereld dan een betere plek zou worden.

Onzin.

Die mannen moeten niet vervangen worden door vrouwen. Maar door geld. Niets kostend bestaansgeld. Oftewel: ze moeten vervangen worden door ons niets kostend bestaan. En dat is binnen 1 dag te regelen.

Binnen 1 dag zijn al die mannen te vervangen door geld. Bestaansgeld.

En aangezien twee vrouwen dit nu al jaar in jaar uit laten zien, en alle vrouwennetwerken ter wereld zich hier aan onttrokken hebben, is dit meteen het bewijs dat als vrouwen aan de macht zouden zijn, dat zij er dan ook een agressieve teringzooi van zouden maken, want alle vrouwennetwerken blijken het antwoord net zo hard niet te kunnen verdragen. Ze stoten het vrije bestaan net zo hard uit.

Als we de nutteloze mannelijke domeinen nu door vrouwen gaan laten ophouden, dan blijft alles dezelfde troep als altijd al. De domeinen moeten gewoon oplossen, als zouden ze de domeinen zijn die er iets toe doen. En dit oplossen, dat vergt niets, niet eens een project. Gewoon 1 centrale bankrekening, en 1 programmeerregel.

De zogenaamd mannelijke domeinen lossen dan op uit alle angstvergelijkingen. De vraag of vrouwen er beter de scepter kunnen zwaaien, is daarin dus ook opgelost.

Mannen moeten niet vervangen worden door vrouwen.
Ze moeten vervangen worden door ons bestaansgeld.
Kost niets. Niet eens een project.

Het is dus een 100% bewustzijnsding…. waar al die mannelijke ‘leiders’ zich voor afsluiten. En het leven offeren aan hun innerlijke afsluiting.

Er moeten dus geen vrouwen komen ‘tegen’ die mannen.
Er moet bescherming komen tegen die mannen.
Bescherming die de vervanging naar bestaansgeld daadwerkelijk dient te realiseren.

Nu mannen vervangen zijn door geld (in jouw bewustzijn is het al gebeurd), begrijp je dat geen enkel gesprek met hen zinvol is. Ze putten alleen maar uit hun oude kader, en dat is er alleen maar om al die oude mannelijke domeinen overeind te houden, lees: om bestaansgeld te blijven weigeren. Kijk ze weigeren……

We hebben al dat gelul van mannen niet nodig.
We hebben betaalmiddel nodig.
En dat is binnen 1 dag vrij en voldoende beschikbaar.

Kijk ze weigeren…..

Alle omwegen die mannen altijd hebben aangelegd, zijn nooit nodig geweest. De complexiteiten die mannen altijd hebben aangelegd in ons hoofd en in de structuren, zijn nooit nodig geweest voor het samenleven, ze zijn slechts verdwaalkrachten geweest.

‘Het leven heeft ons, rekenende mannen nodig’, blijkt helemaal niet waar te zijn. Het leven heeft gewoon haar betaalmiddel nodig, lees: haar toegang nodig. Dat is alles. Mannen die verafgood wilden worden, deden niets anders dan daar een stokje voor steken, zodat het leven zich van HEM afhankelijk zou voelen. Vonden ze leuk. Het leven hun speeltje.

Vervang het eeuwen lange omwegverhaal van mannen, door geld, een simpel getalletje in een spreadsheet. De spreadsheet in ons midden waar hij heerser over wilde zijn. Goh…..

Kijk hem weigeren….

Vervang ‘besturende mannen’ door dat wat ze iedereen tot op de dag van vandaag moedwillig onthouden. En je ziet het totale ‘mannelijke domein’ oplossen.

We hebben het weigeren van die mannen niet nodig.
We hebben precies nodig wat ze weigeren.

Ra, ra, ra, wat zou nou toch de oorsprong zijn van die weigering.