Plotselinge levensstroom die oud of nieuw gericht wordt

Als in jouzelf (onbewust) diepgesloten poorten open gaan, en je een totaal nieuw bereik krijgt daardoor, dan kan je nieuwe levensstromen in jezelf ervaren.

Onze levensstromen zoeken altijd naar verbinding. Want dat is de essentie van onze levensstromen: ze zijn scheppende krachten, en dus zoeken ze een co-creërende andere levensstroom, om samen iets mee te scheppen.

Als er geen andere levensstromen beschikbaar zijn, dan dooft de nieuw gevoelde levensstroom weer uit, en kan het levensgebied dat erbij hoort, niet geëxploreerd worden, en kan zich niet verder expanderen, omdat er geen creatie uit ontstaat.

Als er kanaliserende mensen klaar staan, om de vrijgekomen levensstroom haar of zijn kant op te kanaliseren, dan wordt de nieuw gevoelde levensenergie verkeerd gericht, gaat het zich laten misbruiken.

En als je de nieuw gevoelde levensstroom, die levensseksueel in haar essentie is, gaat verwarren met seks, dan projecteer je je seksgevoelens op degene of het ‘iets’ waardoor je innerlijk open bent gegaan.

Dit alles maakt duidelijk waarom vrouwen altijd weggerefereerd moesten worden als de co creators op aarde: daarmee werd ervoor gezorgd dat mannen zich zouden laten beslaven door ‘leiders’, hun levensstromen zouden laten kanaliseren door ‘leiders’.

Het vrouwelijke als vormgever van het samenleven moest uit het plaatje verdwijnen, zodat het leven geen aanspraak zou maken op haar eigen co creatie en zelfs haar eigen fysieke kinderen zou blijven offeren aan het ziekelijke tafereel dat ooit in gang is gezet op aarde.

Als je oprechte verbinding wilt meemaken/waarnemen, dan kan je vooral in de Bestaanseconomie kijken. Daar werken partners het meest samen in co-creatie.

En als je onoprechte verbindingen wilt meemaken/waarnemen, dan kan je vooral naar de de valse zwarte laag over het leven heen kijken. Daar werken mensen totaal onverbonden. Ze hebben met niemand een co-creërende relatie. De bestuurder bij de sociale dienst heeft met niemand in de maatschappij een ‘afspraak’ gemaakt om samen iets moois te maken. De bestuurder bij een zorgverzekeraar ook niet (ga eens kijken hoeveel zorgverzekeraars in hun bestuur nog steeds geen vrouwen kunnen verdragen). De bestuurder bij de belastingdienst ook niet. En ga zo maar verder.

Vanuit ons niets kostend bestaan(sgeld), valt iedereen die in de valse zwarte laag over het leven heen werkt, terug naar huis. Er zal daar geen zachte landing zijn, want er is nog nooit co-creatie geweest in hun relaties. Als er wel oprechte liefde is, dan zullen ze samen een wezenlijk nieuw gebied in kunnen stappen. Vanuit oprechte wederzijdse commitment. Daar kan niet ‘eerst’ aan gewerkt worden. Die is er of die is er niet. En VANUIT daar wordt dan samen het verloren scheppingspotentieel aangegaan.

Lees deze prachtige heldere communicatie vanuit Mascha Roedelof.