Wie ben ik zonder dit probleem op aarde?

Onze zelfbeleving is volkomen versmolten met onze uitgestoten staat, met de kunstmatig aangelegde gezamenlijke levenssetting samen geen directe toegang tot het leven te hebben.

Onze verklaringen van wat er gaande is, en wat de oplossing moet zijn, komen ook allemaal nog uit die versmelting.

Het werkt niet om te zeggen dat we eerst allemaal maar van die versmelting, van die valse levensidentificaties af moeten zien te komen. Het is een heilloze weg.

We dienen een nieuwe generatie van zelfbeleving op aarde beschikbaar te laten komen. Door mensen die er klaar voor zijn, vanuit hun normale levensvrijheid te laten leven. Vanuit directe levenstoegang te laten leven. Vanuit de ervaring van directe levenstoegang te laten leven.

Zij ontwikkelen dan een andere levensidentiteit, een andere zelfbeleving, een andere zelfexpressie, een andere levensexpressie (jawel) dan wij. En door hun anders zijn dan waar te nemen, wordt er in onszelf dan ook vanzelf een verloren gebied meer en meer helder. Aangeraakt, herkenbaar gemaakt, leefbaar gemaakt. En zo wordt er ook steeds meer zichtbaar voor iedereen hoe afschuwelijk veel we verloren waren, doordat dat gebied in Verloren staat in ons altijd lag weg te rotten, omdat de zieke psyche van zieke mannen dat zo wilden, zichzelf anders niet prettig zouden voelen; de enige reden waarom de wereld is in de staat waarin ze verkeert. Is dat wat zeg.

Plus, wij nemen dan onze ooit verloren positie weer in, en gaan onszelf dus zo ook al op een nieuwe manier leren kennen.

Het is dan ook totale onzin om nog steeds stukken te forwarden van mensen die helemaal niet aan onze onbetwistbare (economische) bestaanswaarde refereren. Je moet die wegrefereer agressie loslaten, door aan jouw Eigen Waarde te refereren, aan jouw economische Eigen Waarde.

Je moet je identificaties niet meer uit alle oude shit halen.

Je moet jezelf in jouw eigen bewustzijn een nieuwe positie geven, innemen.

En wie ben je dan?

Wie zijn we zonder het huidige probleem op aarde?

Weet je wezenlijk wie je bent?

Ben je in staat om jezelf te leren kennen zonder te refereren aan alles wat jou voorheen is aangedaan? Ben je in staat om jezelf te leren kennen zonder te refereren aan jouw huidige professie?

Ben je in staat om aan jezelf te refereren op een manier die past bij de normale souplesse van het samenleven?